Black Metal keuken? Deze lijn is zeer trendy op dit moment. In deze blog kunt u uw laten inspireren over Black Metal. Deze industriële uitstraling is al een paar jaar niet meer weg te krijgen uit de keukentrends. Ook doen zwarte hoogglans, greeploze en moderne keukens nog steeds mee in de top van de trends. Al deze vormen bij elkaar zorgen voor deze stoere keukentrend. Het weggegooide metaal wordt een nieuw leven ingeblazen. Wanneer het metaal verwerkt is in het strakke design doet het direct denken aan een stoere Urban look. Meer keukens bekijken? Doe hier nog meer keuken inspiratie op>>

De basis voor een Black Metal keuken

De perfecte inspiratiebron voor een industriële woonstijl zijn oude verlaten fabrieken en loodsen. De ideale basis voor een industriële keuken is een gietvloer met een ruwe betonachtige muur. Wanneer u over deze basis beschikt kunt u de rest aanvullen met typische industriële details. Wanneer u niet voor greeploos gaat kunt u bijvoorbeeld voor metalen grepen kiezen. Ook smartcubes van staal krijgen in een Black Metal keuken gelijk een kijkend oog.

Glasdeuren in uw Black Metal keuken

De trend wordt herkent door zijn ruwe maar vooral ook natuurlijke materialen. Een donkere kleur zoals zwart worden afgewisseld met vintage objecten, maar ook grijstinten spelen een belangrijke rol in de deze keuken. Toch kunt u deze industriële keuken een klein beetje modern maken. Wat een zwarte keuken nou echt afmaakt zijn glasdeuren in de keukenkastjes. Rookglas is zeer trendy en past perfect in deze industriële keuken. Deze glasdeuren kunt u in een smal, zwart aluminium frame verwerken. Wanneer u ook nog eens LED verlichting toepast in de keukenkastjes creëert u een zeer mooie sfeer in uw keuken. Het licht zorgt ervoor dat u makkelijker kan zien wat in uw keukenkast staat.


Sven - team IZAA (redactie)

Bent u op zoek naar een Black Metal keuken? Inspiratie gekregen of nog meer ideeën opdoen? Vraag hier uw gratis keukenbrochures aan. 30.000+ bezoekers profiteerden al van vele aanbiedingen.

>