Bemmel en Kroon keukens informatie

 

 

Bemmel en Kroon keukens

Bemmel en Kroon keukens informatie? Deze winkel bestaat al ruim 50 jaar en inmiddels uitgegroeid tot een begrip in het westen van het land.

Het bedrijf heeft een goede reputatie opgebouwd. Inmiddels heeft het bedrijf 3 grote showrooms in Zoeterwoude, Den Haag en Cruquius. Het bedrijf is opgezet door de heer R. van Bemmel in 1962.

Het bedrijf focust zich op één belangrijk ding: klanten die tevreden blijven. Door dit motto hebben ze zelfs klanten die al 4 keer of vaker opnieuw een complete keuken of apparatuur komen afnemen.

In tegenstelling tot veel andere keukenwinkels, heb je bij Bemmel en Kroon de mogelijkheid de apparatuur zelf online uit te zoeken. Alles staat op de website! Daarnaast is deze keukenwinkel ook officiële Miele webshop partner.

Bemmel en Kroon heeft 150 opstellingen in 3 showrooms. Indien je een keuken koopt bij deze partij, wordt de keuken gratis bij jou thuis opgemeten. Dit is enorm belangrijk bij het bestelproces van de keuken.

Door het nieuwste computerprogramma kunnen ze je droomkeuken op een goede en handige manier voor jou samenstellen en ook in 3D weergeven. Bemmel beweert net als vele winkels de laagste prijs garantie te geven, dit is echter nergens te bewijzen.

Levertijd

Indien je besluit een keuken te kopen, kan de keuken online gevolgd worden en dat is best handig. Wanneer jouw bestelling klaar staat voor verzending, stuurt Bemmel en Kroon jou een e-mail. Daarin kun jij zelf je bezorgdatum plannen.

De levertijd van de keuken is afhankelijk van de regio waar jij woont.

Indien jij alleen keukenapparatuur wenst, krijg je te maken  met bezorgkosten. Deze bezorgkosten voor Nederland en België bedragen €45,- Voor kleine apparaten is er een aangepast bedrag. Voor meer informatie over het bezorgen, bekijk de website van Bemmel en Kroon.

Bemmel en Kroon is verder vrij breed vertegenwoordigd in keukens in de projectbouw. Via meerdere nieuwbouwprojecten heb je de keuze om een keuken af te nemen.

Lees hier alles over een nieuwbouw keuken kopen

Hoofdkantoor

Hoofdkantoor: OnbekendBemmel en Kroon keukens

Directeur: R van Bommel
Segment: Midden segment
Oprichting: 1962
Aantal medewerkers: 100 fulltime medewerkers

Aanbetaling

Het bedrijf is genoteerd in de CBW voorwaarden. Dit betekend dat en aanbetaling gegarandeerd veilig is, maar  een aanbetaling is niet nodig bij Bemmel en Kroon.

Daarentegen betaal jij wel het volledige bedrag vóór levering van de nieuwe keuken.

Prijs Bemmel en Kroon Keuken

Een gemiddelde keuken bij Bemmel & Kroon kost ongeveer € 8.000,-

Je kunt hier keukens kopen tussen de: €5.000,- en  €80.000,-

Bemmel en Kroon vestigingen

Bemmel en Kroon heeft 3 vestigingen in het westen van het land:

Den Haag
Neckar 24 (industrieterrein Forepark)
1491 BD Den Haag
070-320 60 65

Zoeterwoude
Hoge Rijndijk 269
2382 AN Zoeterwoude-Rijndijk
071-581 20 20

Cruquius
Cruquiusplein 50
2142 EV Cruquius
023-548 30 60

 

Koopzondagen

Bijna elke zondag is er wel 1 vestiging van Bemmel en Kroon op zondag open. Voor informatie over de openingstijden en de koopzondagen van Bemmel en Kroon, bekijk de website.

Brochure

Bemmel en kroon maakt geen gebruik van een brochure of virtuele brochure.

Garantie

Deze keukenwinkel biedt een garantie van 10 jaar op jouw nieuwe keuken.

Bemmel en Kroon keukenmerken

Bemmel en Kroon maakt gebruik van de Crown keukencollectie. Dit is gedaan om ieder huishouden te kunnen voorzien van een nieuwe keuken.

 

  1. Silver Line: goedkope keukens
  2. Gold Line : keukens met goede prijs/kwaliteit verhouding
  3. Exclusive Line: exclusief en op maat gemaakte keukens
  4. Next 125 keukens: anders dan anders

Keukenapparatuur: 

Verkrijgbare keukenapparatuur die jij voor deze keukens hier kunt kopen: Aeg, Bauknecht, Siemens, Bosch, Miele, Boretti, Atag, Etna, Pelgrim, Gaggenau, Candy en Neff. Verder nog wat kleinere apparatuur merken.

Het is niet bekend of andere keukenapparatuur merken ook geleverd kunnen worden.

Onderhandelen bij Bemmel en Kroon

Het is onbekend of je bij Bemmel en Kroon kunt onderhandelen, of dat men direct de laagste prijs neerlegt.

Korting Bemmel en Kroon keukens

Het is niet bekend hoeveel korting je krijgt bij Bemmel en Kroon keukens.

Dit was een overzicht van Bemmel en Kroon keukens informatie. voor meer informatie, bekijk de website van Bemmelenkroon.nl

IZAA

>