Oriënteren keuken? Aan het oriënteren voor een nieuwe keuken? Misschien een nieuwe keuken kopen? Als ex keukenverkopers – met passie voor keukens – vertellen wij je alles wat je moet weten om goed te oriënteren.

Oriënteren keuken

Onafhankelijk advies over het kopen van een keuken – Dat stond eigenlijk nergens op internet. Toen wij eind 2009 begonnen te zoeken naar tips bij het kopen van een keuken en oriënteren, kregen wij eigenlijk weinig interessante links. Veel internet pagina’s bevatten dezelfde korte teksten over afdingen op keukens, maar meer informatie was er niet.

De keukenwereld is een gesloten boek. Je moet het als consument zelf uitzoeken. Het zelf uitzoeken en alles wat daar bij komt kijken is een leuke en leerzame zoektocht. Veel informatie lezen over keukens is dan ook belangrijk.

Aan het oriënteren voor je keuken? Mis dit niet!

Ben je van plan in 2021 een nieuwe keuken te kopen? Bij toeval kwamen wij achter de keukenrevolutie van 2021. Een nieuwe site wordt nu gemaakt en je kunt er straks flink financieel van profiteren. Wil je op de hoogte gehouden worden als deze site online is? Dat kan hier

 


De perfecte voorbereiding? Net als 40.000 anderen toegang krijgen tot exclusieve kortingen en tips?
Ontvang ze  in de gratis keukenmagazines.

Klik hier om te ontvangen >


 

Bekijk hier de momenteel goedkoopste keukenzaak.

Goede voorbereiding is cruciaal

Vaak loopt iemand zo een keukenwinkel binnen.

Onze ervaring leert dat een aankoop van een keuken door klant en verkoper op bepaalde punten afgeraffeld worden. Belangrijke dingen werden vergeten – of men krijgt achteraf spijt van een bepaalde keuze.

Dit omdat de verkoper de order wil binnenhalen. En de klant? Die zit de hele middag te luisteren. Er komt een moment dat hij niets meer opneemt – Dan koopt hij de keuken. Uit vermoeidheid.

Oriënteren keuken? Dit is dan de verkeerde manier van oriënteren op je keuken. Beter zoek je eerst de winkels uit waar je wil gaan kopen.

Wie goed voorbereid een keuken koopt, heeft een paar uur uren nodig om alles te bekijken. Gelukkig bereiden veel consumenten thuis een maandenlange voorbereiding voor – Ze schrijven zich in op nieuwsbrieven voor speciale keuken kortingsacties. Ook vragen ze thuis de gratis magazine service aan.

Wat moet je weten bij het oriënteren op een nieuwe keuken? Welke dingen spelen mee in jouw beslissingen? Wat zul je vermoedelijk snel over het hoofd zien als je een nieuwe keuken gaat kopen?

Wij proberen op Izaa.nl zo veel mogelijk informatie te plaatsen over keukens. Deze informatie komt voort omdat we jarenlang keukens hebben verkocht.

Izaa.nl is het grootste online informatiepunt over keukens kopen.  We willen jou 100% helpen bij het oriënteren voor een nieuwe keuken. Als je op internet zoekt naar informatie over keukens, vind je vermoedelijk ook veel negativiteit over keukenzaken op verschillende fora. Veel van deze recensies beïnvloeden mensen om ergens wel of niet te kopen.

Veel klanten hebben het idee dat er nog steeds veel misgaat bij het bestellen van een keuken. Is dit wel zo? Laten nou net die reacties veel in Google staan tussen de nog waardevolle pagina’s met informatie over keukens.

Oriënteren keuken met reviews

Negatieve recensies van keukenzaken. Oriënteren op keukens is niet alleen negatieve recensies lezen. Vaak krijgen wij de vraag welke keukenzaak wel te vertrouwen is – en waar een keuken te kopen. Jammer. Het is compleet onlogisch om te denken dat een keukenzaak bij voorbaat onbetrouwbaar is.

Keukenboeren zijn “niet te vertrouwen”, “krijgen allemaal provisie voor de keukens” die ze verkopen, allemaal aannames en onwetendheid. Vaak gaat het wel goed bij keukens die besteld zijn. Dat vinden we alleen minder snel op internet.

Consumenten van deze klachten online, voelen zich achteraf vaak besodemieterd. Bang dat er teveel betaalt is voor de keuken. Dit gevoel van ongenoegen blijft vaak lang zitten. Zelfs als je iemand er jaren later mee confronteert op een verjaardag.

Dat is het moment dat iemand je trots vertelt hoeveel korting er op een keuken gekregen. Een schouderklopje voor mensen die goed kunnen onderhandelen over een keuken.

Als wij kortingen weerleggen en het keukenspelletje uitleggen, worden mensen vaak boos. Zou dit de reden zijn dat andere mensen tegenwoordig meteen over de grens gaan om een keuken in Duitsland te kopen?

Mensen denken hier beter uit zijn qua prijs voor de keuken. Om maar niet voor zichzelf het gevoel te krijgen belazerd te worden in Nederland? Ervaringen recensies van keukenzaken vind je hier.

Orienteren keuken met reviews

Oriënteren op een keuken bij Ikea?

Korting op een Ikea keuken? Mensen kopen ook graag bij de Ikea een keuken. Ze denken hier niet te worden belazerd. Ikea geeft altijd de laagste prijs voor elk artikel en werkt niet met kortingen. Dat geeft een klant een geruststellend gevoel. De werkelijkheid is anders, Ikea maakt ook winst op keukens, en hoe. Lees alles over een

Ikea keuken kopen >

Uit liefde voor ons oude vak – en om de consument een steun in de rug te zijn, heb ik deze website gemaakt. Wij hopen dat je er veel praktische informatie uit haalt.  Je moet minimaal 15 jaar met je nieuwe keuken door, tenzij je verhuist.

Wij hopen dat je veel nuttige informatie uit de site haalt .

Ook hopen we dat je bij het oriënteren een zeer enthousiaste keukenadviseur mag vinden. Eentje die je goed bijstaat in het ontwerpen van je nieuwe keuken – en je van optimaal advies voorziet.

Hoe nu optimaal oriënteren voor je nieuwe keuken?

Wat kun je het beste doen? Keukenwinkels bieden het je soms gratis aan – maak er gebruik van.

Klik hier voor gratis keukenbrochures >,

Ben je al wat verder in het oriënteren? Dan kun je ook overwegen om je eigen keuken te ontwerpen in 3D. Online – en zonder registratie. Zo fijn!

Klik hier om te starten met je 3D keukenontwerp >

 

Ben je nieuwsgierig?

Klik hier voor de goedkoopste keukenzaak >

Oriënteren is belangrijk bij een nieuwe keuken. Ga niet af op goede of slechte ervaringen van buren of kennissen. Het kan compleet anders aflopen voor jou.

Ook zijn Vt-wonen en Pinterest de perfecte plek om je oriënteren. Juist bij Pinterest – een online prikbord – kun je jouw droomkeuken plaatsen.

Als laatste kun je ook gewoon keukenwinkels binnenlopen – maar kies ze wel zorgvuldig uit. Een gesprek over keukens kost veel tijd. Daarom kun je het beste zeker weten dat je ergens wilt kopen.

Dit was alles over oriënteren keuken.

Ook interessant: 

Hoe groot gaat je nieuwe keuken worden? Wat kun je kopen met je keuken budget?

 

IZAA

>