Aan het oriënteren voor een nieuwe keuken? Je wilt misschien een nieuwe keuken kopen? Als ex keukenverkopers met passie voor keukens vertellen wij je graag alles wat je moet weten over keukens.

Onafhankelijk advies over het kopen van een keuken, dat vonden wij eigenlijk nergens op het internet. Toen wij eind 2009 begonnen te zoeken naar tips bij het kopen van een keuken of het oriënteren op een nieuwe keuken kregen wij eigenlijk weinig interessante links waar wij echt wat aan hadden. Veel internet pagina’s bevatten dezelfde korte teksten dat je op keukens kan afdingen, maar meer informatie was er niet echt te vinden.

De keukenwereld is een gesloten boek. Je moet het als consument zelf uitzoeken. Het zelf uitzoeken en alles wat daar bij komt kijken is een leuke en leerzame zoektocht. Veel informatie lezen over keukens is echter ook belangrijk.

Aan het oriënteren? Mis dit niet!

Ben je van plan in 2021 een nieuwe keuken te kopen? Bij toeval kwamen wij achter de keukenrevolutie van 2021. Een nieuwe site wordt nu gemaakt en je kunt er straks flink financieel van profiteren. Wil je op de hoogte gehouden worden als deze site online is? Dat kan hier

 


Britt - Team IZAA

Net als 30.000 anderen toegang krijgen tot exclusieve kortingen en tips?
Vindt het in de gratis keukenmagazines.
Hier te bestellen!


 

Bekijk hier de momenteel goedkoopste keukenzaak.

Bereid je goed voor als je een keuken gaat kopen

Onze ervaring uit het verleden leert toch vaak dat een aankoop van een keuken door de klant en de verkoper op bepaalde punten afgeraffeld worden. Belangrijke dingen werden vergeten of men had achteraf spijt van een bepaalde keuze.

Dit omdat de verkoper de order wil binnenhalen en een klant die de hele middag zit te luisteren echt niets meer opneemt en dus zo toezegt om de keuken te kopen. Wie goed geïnformeerd een keuken wil kopen, heeft een aantal uren nodig om alles te bekijken en bespreken. Veel consumenten bereiden thuis een maandenlange voorbereiding voor. Schrijven zich in op nieuwsbrieven voor speciale keuken kortingsacties.

Wat moet je weten bij het oriënteren op een nieuwe keuken? Welke dingen spelen mee in jouw beslissingen? Wat zul je vermoedelijk snel over het hoofd zien als je een nieuwe keuken gaat kopen? Wat zijn de voor en nadelen van een aantal veel voorkomende zaken in jouw keuken? Wij hebben geprobeerd om op Izaa.nl zo veel mogelijk informatie te zetten over keukens. Veel informatie komt voort uit onze jarenlange praktijkervaring met consumenten.

Izaa.nl is volledig bedoeld als informatiepunt om keukens te kopen.  Om jou 100% te helpen bij het oriënteren voor een nieuwe keuken. Als je op internet zoekt naar informatie over keukens, vind je vermoedelijk ook veel negativiteit over keukenzaken op verschillende fora. Veel van deze recensies beïnvloeden mensen wel degelijk om ergens wel of niet te kopen. Al dan niet positief of negatief.

De beeldvorming die veel klanten hebben over keukenzaken is blijkbaar toch dat er nog veel misgaat bij het bestellen van een keuken. Is dit wel zo? Laten nou net die reacties veel in Google staan tussen de nog waardevolle pagina’s met informatie over keukens. Dit inspireerde ons overigens om een compleet nieuwe recensie website over keukenzaken te beginnen.

Oriënteren met reviews

Negatieve recensies van keukenzaken. Oriënteren op keukens is niet alleen negatieve recensies lezen. Vaak krijgen wij de vraag welke keukenzaak wel te vertrouwen is en waar een keuken te kopen. Jammer. Het is compleet onlogisch om te denken dat een keukenzaak bij voorbaat onbetrouwbaar zou zijn.

Keukenboeren zijn “niet te vertrouwen”, “krijgen allemaal provisie voor de keukens” die ze verkopen, allemaal aannames en onwetendheid.  Heel vaak gaat het wel goed bij keukens die besteld zijn, maar dat is dan vaak niet op internet te vinden.

Consumenten met die deze uitspraken doen voelen zich achteraf vaak besodemieterd. Zij zijn bang dat er teveel betaalt is voor de keuken. Dit gevoel van ongenoegen blijft nog lang zitten. Zelfs als je ze er mee confronteert op een verjaardag. Dat is het moment dat iemand je trots vertelt hoeveel korting er op een keuken gekregen is omdat diegene zo goed onderhandelt heeft.

Als wij kortingen weerleggen en het spelletje van een keuken kopen uitleg, wordt iemand soms echt geïrriteerd. Zou dit de reden zijn dat andere mensen tegenwoordig meteen naar Duitsland rijden? Denkend dat ze daar altijd beter uit zijn met de prijs voor hun keuken? Om maar niet voor zichzelf het gevoel te krijgen belazerd te worden in Nederland? Ervaringen en recensies van keukenzaken vind je hier.

Orienteren op een keuken bij Ikea?

Korting op een ikea keuken? Dezelfde reden dat mensen bij de Ikea een keuken gaan kopen, omdat ze denken dat Ikea ze toch niet belazerd. Ikea geeft altijd de laagste prijs voor elk artikel en werkt niet met kortingen. Dat geeft een klant een geruststellend gevoel. De werkelijkheid is anders, Ikea maakt ook winst op keukens, en hoe. Lees alles over een

Ikea keuken kopen >

Uit liefde voor ons oude vak, en om de consument een steun in de rug te zijn en de kant van de keukenzaak wat duidelijker weer te geven, besloot ik deze website te maken. Wij hopen dat je er vooral veel praktische informatie uit haalt, die je kunt gebruiken om zo realistisch mogelijk te kijken naar een keuken waar je jaren in moet werken.

Wij hopen dat je in ieder geval met deze website goed geïnformeerd je nieuwe keuken koopt.

Als laatste hopen wij dat je bij het oriënteren van en in je zoektocht naar jouw nieuwe keuken ook een zeer enthousiaste keukenadviseur mag vinden die je goed bijstaat in het ontwerpen van je nieuwe keuken en je vooral van goed advies voorziet.

Oriënteren voor een nieuwe keuken?

Wat kun je het beste doen? Bestel vast de gratis keukenbrochures, start met het ontwerpen van je nieuwe keuken of bekijk de huidige goedkoopste keukenzaak.

Oriënteren is zeer belangrijk bij een nieuwe keuken. Ga niet af op wat buren die slechte of goede ervaringen met keukens hebben. Succes met je nieuwe keuken en het oriënteren! En vind je de informatie over keukens waardevol, doe mij een plezier en vertel het door of like ons op Facebook. Dank!

>
IZAA