Aswa keukens informatie

 

 

Aswa keukens

 

Aswa keukens is een familiebedrijf dat opgezet is in 1977. Het bedrijf is opgericht door René Leemans en is later overgenomen door zijn zoon Robbert Leemans.

Daardoor heeft het bedrijf nu al 41 jaar lang ervaring in keukens. Zou het komen door het motto van Aswa: afspraak is afspraak?

Over het algemeen richt Aswa zich op huishoudens met een wat meer gevulde portemonnee. Heb jij een budget boven de € 15.000,-? Dan is deze winkel zeker iets voor jou!

Er worden keukens aan particulieren verkocht, maar er is ook sprake van een groot aandeel in projectbouw.

Dat betekend dat indien jij een nieuwbouw woning koopt, Aswa zaken doet met de aannemer en over het algemeen de keukens voor het nieuwbouwproject regelt. Ondanks dit, bent je echter niet verplicht om met Aswa keukens in zee te gaan.

Aswa neemt altijd de tijd voor klanten en zorgt dat de keuken optimaal bij de klant komt zoals de klant het wil. Doordat veel keukens foutloos zijn geplaatst, is het bedrijf is groot geworden door mond-tot-mond reclame. Door die ervaringen wordt er gezorgd voor het juiste advies.

Op de website staan verschillende klantervaringen die gestuurd zijn naar de Feedback company.

Hoofdkantoor

Helmond
Zuiddijk 18
5705 CS Helmond
KVK 17046765
www.aswakeukens.nl

Directeur: Robbert LeemansAswa keukens informatie
Segment: Hoog segment
Oprichting: 1977
Aantal medewerkers: Onbekend

 

Aanbetaling

Deze keukenwinkel is niet aangesloten bij het CBW. Hetgeen betekend dat de aanbetaling niet gegarandeerd is.

De betaling van de keuken moet 2 dagen voor levering binnen zijn.

Prijs Aswa Keuken

Kosten Aswa keuken gemiddeld: € 15.000,-

Je kunt hier keukens kopen tussen de : € 4.500,-  € 100.000,-

 

Aswa vestigingen

Het bedrijf heeft 4 vestigingen in het zuiden en midden van het land, de vestigingen zijn in:

Dordrecht
Mijlweg 53c
3316 BE Dordrecht
078-6321280

Helmond
Zuiddijk 18
5705 CS Helmond
KVK 17046765

Hilversum
2e Loswal 3
1216 BC Hilversum
035-6211575

Uden
Rondweg 101
5401 NK Uden
0413-241595

Koopzondagen

Voor informatie over de openingstijden en de koopzondagen van Aswa keukens, bekijk de link onderin de pagina. Tijdens kookzondagen zijn er regelmatig kook demo’s, waarbij koks de laatste snufjes in keukenland onder de loep nemen.

Het is zeker mogelijk om je via de site aan te melden voor een kook demo.

 

Brochure

Om een brochure aan te vragen, kun je naar de website om daar een aanvraagformulier in te vullen. Daardoor ontvang je na het aanvragen een gratis brochure met veel nieuwe tips en inspiraties. Wil je hem niet aanvragen maar gewoon online bekijken? Dat kan ook. Je kunt tevens hieronder meerdere brochures bekijken en aanvragen:

Gratis keukenbrochures?
Populairste keukens Voor elk budget
Keukens + prijzen 20.000 x aangevraagd

 

Vacatures 

Aswa keukens heeft vacatures voor verschillende functies. Er is een parttime dienstverband voor gastheer of gastvrouw. Tevens zoekt Aswa een ervaren verkoper/keukenadviseur (m/v). als laatste is er een vacature voor een ervaren / leerling keukenmonteur. Heb jij interesse? Bekijk dan de vacatures op de website.

Afspraak Aswa?

Wil jij een afspraak met Aswa? Via onderstaande link kun jij een afspraak maken. Ook bestaat de mogelijkheid om via Aswa keukens zelf je wensen bij elkaar te rapen.

Via een zogenoemd Moodboard kun jij jouw wensen van keukens, maar ook apparatuur en werkbladen samenstellen. Dit Moodboard kun jij voor jezelf bewaren, maar ook meenemen voor een adviseur. Hierdoor krijg jij een perfect beeld van de sfeer die in jouw nieuwe keuken moet komen.

Het moodboard geeft niet alleen jou, maar ook je keukenadviseur een perfect beeld van je wensen. Uiteraard is dit niet verplicht. Je kunt ook gewoon met een tekening langskomen.

Garantie

Als je een keuken koopt mag je ervan uitgaan dat alles in een perfecte staat is en naar behoren werkt. Elk bedrijf hanteert andere garantievoorwaarden.

Over de garantie voorwaarden bij Aswa is nergens iets te vinden online. Daardoor gaan wij er van uit dat Aswa keukens standaard 5 jaar garantie op de keukenmeubelen hanteert en 2 jaar op de keukenapparatuur.aswa

 

Keukenmerken

De collectie van Aswa is erg breed. Ze verkopen de volgende merken: Silverstone, (hun eigen huiscollectie), maar ook Siematic die de vertakkingen Pure, Urban en Classic heeft. Ook Eggersmann is te koop. Deze keukens zijn echter alleen te bekijken in Helmond en Dordrecht.

Het bedrijf heeft ook de mogelijkheid om keukens op maat te maken, zodat de keuken precies in jouw beschikbare ruimte past. Alles voor de niet standaard keuken.

Bij een keuken op maat kunt je precies aangeven wat je te besteden hebt en de gewenste sfeer voor in de keuken.

Een aantal verrassingen die ze naast de keukenmerken kunnen bieden in de apparatuur:

Keukenapparatuur merken Aswa verkrijgbaar:

De keukenapparatuur merken zijn van hoge kwaliteit. Er zijn alleen topmerken verkrijgbaar:

Bora: bekend om de revolutionaire kookplaat afzuiging. (Afzuiging zit in of naast de kookplaat.

Miele: topmerk met onder andere een vacuumeer lade.

Atag: met onder andere de Fusion Vulcano Wokbrander.

Quooker: met onder andere de Quooker fusion flex. Heet waterkraan en koud water in één! Nu verkrijgbaar met flexibele uittrekslang.

Het Duitse keukenapparatuurmerk Gaggenau: inductiekoken op één groot oppervlak. Bekijk de  Gaggenau kookplaten

En dan zijn al deze apparaten eenvoudig te bereiken via het Siemens Home connect systeem. Bedien de apparatuur op jouw mobiel.

Voor mensen met rugklachten is er de AEG comfort lift in de vaatwasser.  Deze zorgt er voor dat de onderste verdieping van de afwasmachine naar boven komt.

Kortom: voor iedereen die op zoek is naar luxe in de keuken en daar een prijs voor wil betalen: alles is mogelijk

Onderhandelen bij Aswa

Het is onbekend of je bij Aswa keukens kunt onderhandelen, of dat men direct de laagste prijs neerlegt.

Korting Aswa keukens

Wil jij korting krijgen bij Aswa? Wij weten niet hoeveel korting je bij Aswa keukens krijgt. Wel hebben wij een keukenofferte anoniem ontvangen. Daaruit blijkt dat men geen korting geeft op de keukenprijs.

Weet jij nog meer?

Laat het ons weten! Jouw informatie is zo toegevoegd aan ons contactformulier.

Bekijk voor meer informatie de website van Aswakeukens.nl

IZAA

>