Verkoop uw huis met een nieuwe keuken


Verhoog de kans om uw huis te verkopen met een nieuwe keuken. Een keuken kan veel toevoegen aan een woning. Als u uw huis probeert te verkopen en het lukt maar niet, of u bent misschien van plan een woning te verkopen in de toekomst, kan een nieuwe keuken u wellicht helpen. Dit artikel had ik niet kunnen schrijven als ik niet jarenlang advies had gegeven in de koop en verkoop van woningen.


Bestel vast gratis keukenbrochures om honderden paginas met ideeën en inspiratie te krijgen voor uw nieuwe keuken. Een nieuwe keuken duur? Helemaal niet, bekijk hier de momenteel scherpste keukenzaak van Nederland. Duitse keukens in Nederland verkocht. 

Meerdere keren heb ik gezien dat als mensen hun droomkeuken vonden bij een bezichtiging van een woning en de rest van het huis ‘goed’ was, dat men snel overstag ging.

In vele woonbladen waar u zich kunt orienteren op een nieuwe keuken staan prachtige voorbeelden van keukens. Mooie modellen die uitblinken in kleur en combinatie. Vaak zie je deze keukens niet bij mensen thuis, dat is jammer. Elke keuken zou een kunstwerk moeten zijn. Hierdoor verhoogt de kans op een verkoop van uw woning weer.

Nu denkt u natuurlijk terecht dat een potentiële koper van uw woning zelf een keuken gaat laten ontwerpen als hij uw woning heeft gekocht. Dat is gebruikelijk. Maar omdat mensen vaak niet zo visueel ingesteld zijn, zou de keuken er eigenlijk al moeten staan.

 

Meer kans op verkoop van uw huis met een mooie keuken

Een keuken zegt veel over een huis en een mooie keuken verhoogd de verkoopkans van uw woning behoorlijk. Nu is natuurlijk de vraag hoe u een mooie nieuwe keuken zo goedkoop mogelijk kan laten plaatsen en welke elementen de meeste mensen mooi vinden. De truc is om een hele dure keuken neer te zetten die weinig kost.

Hoe krijg ik een keuken die iedereen supermooi vindt? De meeste mensen hechten nog steeds aan de keuken meer waarde dan aan de badkamer. Met dit in het achterhoofd is het misschien een idee om de keuken wel te vernieuwen. Iedereen die ook maar overweegt zijn huis te verkopen zou zeker eens hier over na moeten denken. Om ideeën op te doen kunt u hier meerdere keukenbrochures gratis bestellen

Als u de keuken uit kunt laten blinken op de foto's, is dat gegarandeerd bezichtigingen voor uw woning en dus een hogere kans op verkoop van uw woning.
 

Hoe zet ik een keuken neer die bijna iedereen prachtig vindt?

Hoe u een keuken neerzet die iedereen mooi vindt en waardoor de verkoopkansen van uw huis zullen stijgen. Welke elementen bepalen wat iemand aantrekkelijk aan een keuken vindt? Hoe weet u welke keuken het meest aantrekkelijk gevonden wordt? Hier omschrijven we een aantal punten.

Veel ruimte in de keuken

Heel veel ruimte in de keuken. Een keuken die groter is zal meer in trek zijn. Kijk niet alleen naar de keukenruimte in uw huis, maar ook naar de ruimte waar u uw keuken eventueel kunt uitbreiden. Een grote keuken is de droom van iedereen. Een kleine keuken kan ook prachtig opgezet zijn, zoals het voorbeeld hieronder, maar over het algemeen geldt, dat men van grote keukens houdt.

Maak uw keuken onderscheidend

Veel keukens lijken op elkaar en missen spanning in het ontwerp. Een huis verkoopt sneller met een aparte keuken. Iets speciaals. Een keuken die apart en onderscheidend is, en wel de kleurkeuzes heeft die iedereen wenst, is vaak erg in trek. Iets wat een ander niet heeft. Bijvoorbeeld een T- vormige keuken. Een L-vormig kookeiland.

Een kookeiland, spoeleiland of schiereiland in de keuken

Mensen zijn gek op eilanden in de keuken. Een kookeiland of een spoeleiland. Is de ruimte voor een eiland er wel, gebruik de ruimte dan ook. Kijk naar een eiland met 90 cm diep blad. Heeft u toch te weinig ruimte en past een eiland toch net niet? Dan kunt u kijken naar een schiereiland. Bij een schiereiland staat namelijk een deel van de keuken tegen de muur, hierdoor heeft u voor een schiereiland minder ruimte nodig dan een kookeiland. Past een eiland echt niet? Kijk dan naar een schiereiland.

Een prachtig voorbeeld van een kleine keuken met een schiereiland die ruim oogt. Mooie symmetrie. Dat zien we in dit mooie keukenontwerp ontwerp bovenaan. Verkoopt u ooit uw woning, maak dan exact als op de tekening een foto van uw keuken en succes gegarandeerd. U ziet hier heel mooi het koken en spoelen recht tegenover elkaar. Maak gebruik van de symmetrie in de keuken.

Een inbouw koffiezetapparaat

Dit is net als een stoomoven een toppunt van luxe in de keuken en zal ook de verkoop van uw woning bevorderen. Omdat een stoomoven prijzig is, en een inbouw koffiezetapparaat niet, is dit het punt van onderscheiding. Een goedkoop inbouw koffiezetapparaat moet in uw huis in zicht zijn.

Een nis of deur naar in de keuken ombouwen

Bouw de keuken om de deur heen. Betrek de keuken om de nis of deuringang. Dit kan alleen bij gesloten keukenruimten. Bouw de keuken om de deur of nis heen. Je ziet het weinig. Toppunt van luxe in de keuken.  Succes gegarandeerd. Dat ziet er echt prachtig en bijzonder uit. Zie het hier

De handgreep in de keuken

Een greep op uw keuken kan een keuken maken of breken. Veel mensen vergeten dit. Een keuken handgreep bepaalt de uitstraling van de keuken. Een van de meest geliefde grepen in de keuken, erg populair. Hier een voorbeeld. Met deze greep heeft u een keukengreep die bijna iedereen mooi vindt.

De kleur van de keukenwand

Welke kleur aan de keukenwand? Bijna iedereen heeft de kleur van de muur. Maar waarom niet een kleur die er mooi bijpast? Als de keuken staat kunt u overwegen de muur een aparte (warme) kleur te geven. Laat u hiervoor adviseren door een stylist als de keuken staat.

Welke keukens zijn in trek?

De keuken moet neutraal van kleur zijn. Een wit keukenfront met rvs plint en een donker werkblad (graniet hout of kunststof) doet het altijd goed. 20 cm plint voor het optische effect. Roestvrijstalen plint om de keuken bij de vloer te laten passen.

Welke keukens zijn minder in trek?

Als u een keuken gaat kopen, bedenk dan dat u misschien het huis ooit weer moet verkopen. U koopt een keuken voor u zelf, maar het is altijd handig als een potentiële koper van uw huis de keuken ook mooi vindt. Kijk daarom uit met zwarte keukenfronten of rode keukenfronten.

Woning verkopen met mooie keukenfoto's

Als u foto’s gaat maken voor de verkoop van uw woning, maak dan mooie foto’s. Zet de pronkstukken van uw keuken duidelijk in beeld. Heb je symmetrie in de keuken, zet dat dan ook op de foto. Toon een eiland, laat het graniet op de foto al zien. Als de keuken mooi is, bekijken ze de rest van het huis ook wel. U kunt trouwens ook de keukenfoto als hoofdfoto gebruiken. Uw advertentie valt dan nog meer op.

Welke keukenontwerpen passen er in uw ruimte en wat kost dat? Bestel hier meerdere keukenbrochures, bekijk hier de goedkoopste keukenzaak van Nederland (en Duitsland) maak zelf gratis en makkelijk een keukenontwerp