Keukenmerken overzicht Nederland en Duitsland

 

Keukenmerken zien die er zijn? Zoekt u een bepaald keukenmerk? Hieronder een overzicht van alle keukenmerken die in Nederland en Duitsland verkocht worden door verschillende keukendealers. Goede kwaliteit keukenmerken en redelijke kwaliteit keukenmerken.

Gratis keukenbrochures ontvangen?

Voor meer ideeën kunt u het gratis keukenpakket thuis ontvangen met meer dan 500 pagina's vol keukens of vergelijk keukenprijzen.

Ontvang gedetailleerde tips bij het onderhandelen binnen 24 uur in uw mailbox. Lees hoe een keukenadviseur denkt en welke vragen u kunt verwachten. Lees hoe u nee kunt zeggen tegen een offerte en bekijk een voorbeeld onderhandelen keuken. Deel uw keukenervaring 

Keukenmerken van A tot Z

Alno Keukens
Alno is een van de merken die worden gemaakt door Alno AG, al 20 jaar marktleider in Europa en een keukenmerk met 85 jaar ervaring. Maakt keukens van goede kwaliteit en met bekroond design.
Bekijk de website van Alno keukens.

 
Arrital Keukens
Deze Italiaanse farbikant is in 1979 opgericht in Fontanafredda. Arrital keukens maakt vooral keukens met een modern design, bekijk  hier de keukens van Arrital keukens


Ballerina Keukens
Ballerina is een wat goedkoper Duits merk met modern ogende keukens. De keukens van deze fabrikant worden ook als eigen merk verkocht onder andere namen. Ballerina keukens is een internationaal bedrijf. Ballerina keukens bekijken. 

 

 

Verschillende keukenmerken in deze showrooms te verkrijgen:

 

1. De grootste keukenshowroom

2. De goedkoopste keukenshowroom

3. De best beoordeelde keukenshowroom


Bauformat Keukens
Bauformat keukens is een Duits merk dat in 1929 is opgericht. De merknaam Bauformat werd in 1960 geïntroduceerd. Maken keukens in vele soorten en maten in hun fabriek in 'keukenstad' Löhne.
De keukens van Bauformat kunt u hier bekijken. 


Beckermann Keukens
Beckermann keukens is een Duitse keukenmaker met meer dan 110 jaar ervaring. Zijn een middelgroot bedrijf dat nog altijd hun keukens maakt in de plaats waar ze begonnen zijn. De keukens zijn alleen te koop bij exclusieve verkooppunten waar genoeg expertise aanwezig is.
Welke verkooppunten dat zijn, kunt u vinden op de website van Beckermann Keukens.


Beda Keukens
Breda keukens is een Nederlands merk die de keukens voor 100% in Nederland maakt. Zijn al 30 jaar een bekende naam in Nederland. Breda keukens maakt keukens in verschillende stijlen.
Meer inspiratie over de Beda keukens


Beeck Keukens
Iedere keuken heeft zijn eigen persoonlijkheid en bij het Duitse Beeck helpen ze u graag bij de zoektocht naar de keuken die het best bij u past. Beeck Küchen staat voor maatwerk en eigenzinnigheid. Individueel klantenadvies en- dienst zijn bij Beeck keukens heel belangrijk. Bekijk de website van Beeck Keukens

 
Biefbi Keukens
Innovatief Italiaans keukenmerk, begonnen in 1976. Biefbi keukens worden volledig in Italië gemaakt en staan bekend om de unieke combinatie van technologie, vakmanschap en design. Biefbi keukens heeft voortdurend aandacht voor de ontwikkelingen op de markt. Bekijk de typische Italiaanse keukens van Biefbi Keukens.


Binova Keukens
Binova is een prestigieus Italiaans keukenmerk met ruim 50 jaar ervaring. Looks ondersteunen functionaliteit en worden gecombineerd met eigentijdse, elegante en ergonomische ontwerpen. Benieuwd hoe deze keukens eruit zien?
Bent u benieuwd? Bekijk de website van Binova keukens


Boffi Keukens
Boffi keukens is een Italiaans merk gevestigd in Milaan. Als er één woord van toepassing is op Boffi als merk dan is dat duurzaam. Boffi keukens houden rekening met de wensen van de klant om zo de kwaliteit van het leven te verhogen terwijl duurzaamheid bij elke stap in de ontwikkeling in acht wordt genomen. De duurzame keukens vindt u op de website van Boffi Keukens


Bontempi Keukens
Bontempi keukens is 40 jaar geleden begonnen als familiebedrijf en sindsdien uitgegroeid tot wereldmerk in zowel keukens als meubelen.
Bontempi ontwerpt overwegend moderne keukens.


Bribus Keukens
Degelijkheid van eigen bodem, dat is één van de vier kernwaarden van het in Dinxperloo gevestigde Bribus. Bribus is een familiebedrijf die al meer dan 80 jaar specialist in keukens is. Bribus maakt keukens in elke stijl, in verschillende prijsklasses en doet dit op een maatschappelijk verantwoorde manier. Nieuwsgierig geworden naar de keukens?
Bekijk de Bribus keukens


Bruynzeel Keukens
Bruynzeel is misschien wel het bekendste merk in keukenland. De keukens komen uit hun eigen Nederlandse fabriek, ook zijn er winkels door het hele land.  Met 115 jaar ervaring maken ze hoogwaardige keukens die voldoen aan alle eisen, van functionaliteit en ergonomie tot degelijkheid en de juiste uitstraling. Bekijk de nieuwste Bruynzeel keukens


Bulthaup Keukens
Bulthaup is in de jaren '40 van de vorige eeuw begonnen als meubelfabriek en zette al snel de toon wat betreft afwerking en materiaalgebruik. Tegenwoordig staat Bulthaup nog steeds synoniem aan kwaliteit en hoogwaardig design. Met het Bulthap b3 inrichtingssysteem wordt de keuken perfect afgestemd op de wensen en ideeën van de koper. Inspirerende Bulthaup Keukens bekijken. 


Burger Keukens
De keuken is het centrum van het huis en daarom ontwerpt Burger Küchenmöbel voor alle ruimtes en kamerafmetingen een individuele oplossing die past bij uw budget. Hierbij staan functionaliteit en representativiteit hoog in vaandel. Burger keukens is een van de toonaangevende producenten van hoogwaardige keukenmeubels in Oost-Westfalen. De Burger Keukens website geeft u een indruk van de functionele collectie. 


Comprex Keukens
Het Italiaanse Comprex keukens houdt constant rekening met nieuwe trends en lifestyles en biedt zo altijd een eigentijdse oplossing die precies past in onze huidige manier van leven. Foutloze afwerking en onberispelijke service mogen in de visie van Comprex keukens uiteraard niet ontbreken. Bent u benieuwd? De nieuwste trends kunt u bekijken op de website van Coprex keukens.


Copat Keukens
Een Italiaans keukenmerk voor en door vrouwen gemaakt. Copat interpreteert de wensen van de vrouw en bouwt hier een keuken omheen. De keukens stralen een huiselijk gevoel uit en passen precies in het leven van de moderne vrouw. Copat keukens heeft de regels veranderd om een nieuw verhaal van innovaties, concreetheid en klantenservice te vertellen. Het is een verhaal van mens en design
Vrouwelijke keukens bekijkt u op de website van Copat Keukens.


Effeti Keukens
Al 40 jaar zoekt het Toscaanse Effeti naar oplossingen die passen bij de actuele lifestyle van de klant. Effeti staat voor design, kwaliteit en passie. Effeti is uitgegroeid tot een keukenmerk die wereldwijd verkrijbaar is en bekend is. Meer indrukken opdoen van de Effeti Keukens op de website. 


Eggersmann Keukens
Luxe, technische perfectie en tijdloze elegantie, 3 termen die perfect bij Eggersmann uit Duitsland passen. Met meer dan 100 jaar ervaring is het een waar begrip in keukenland. Research naar innovatie, toepassing van de nieuwste fabricagetegnologieën en koesteringen van ambachtelijke tradities staan bij Eggermans aan de basis van een continue ontwikkelingslijn. Bekijk de website van Eggermann Keukens voor meer inspiratie. 


E und K Keukens
Dit keukenmerk bestaat niet langer wegens faillissement. 


Febal Keukens
Naast keukens ontwerpt Febal inmiddels ook woon- en slaapoplossingen. Ook verkoopt Febal keukentafels en keukenstoelen. Febal werkt samen met de meest prestigieuze Italiaanse designers om het hele jaar door de meest up-to-date ontwerpen te kunnen bieden. Benieuwd naar deze ontwerpen?
Bekijk ze dan op de website van Febal Keukens


Häcker Keukens
Een Duits kwaliteitsmerk met ruim 65 jaar ervaring, waar de klant altijd op de eerste plaats staat. Häcker maakt vooral moderne keukens, die aan de hoogste eisen voldoen. Häcker keukens is gevestigd in Duitsland. Geïntereseerd in een moderne Häcker Keuken? Bekijk de keukens op de website van Häcker Keuken


Horst Keukens
Typisch Duitse kwaliteitskeukens die volledig aan de wens van de klant worden aangepast. Dankzij ruim 40 jaar ervaring kan Horst van elke ruimte een droomkeuken maken. Horst keukens vernieuwt ook uw apparatuur Laat u inspireren door de website van Horst Keukens


Keller Keukens
In 1935 is de Keller Keukenfabriek in Pijnacker gestart en sindsdien is Keller een van de toonaangevende Nederlandse keukenmerken. Keller maakt keukens in alle stijlen en is inmiddels ook verder in Europa actief. Naast de zakelijke markt bedient keller keukens, via dealerorganisaties, ook de particuliere consument met producten van topkwaliteit. Keukens met jarenlange ervaring samengesteld bekijkt u op de website van Keller Keukens


KH Keukens
KH System Möbel is gevestigd in het centrum van de Duitse keukenindustrie. KH System Möbel is een familiebedrijf. De klant staat centraal in het ontwerpproces en dan niet alleen qua stijl, maar juist ook qua ergonomie en gemak. Op de website van KH Keukens ziet u inspirerende keukenmodellen. 


Leicht Keukens
Het uitgangspunt van Leicht is om een keuken te creëren die meerwaarde biedt in het welbevinden van de klant. Dit doen de ontwerpers van Leicht op een duurzame en eerlijke manier. Leicht zorgt al meer dan 80 jaar voor hoog kwalitatieve keukens. Duurzame keukens vindt u op de Leicht Keukens website. 


Marquardt Keukens
In Duitsland heeft Marquardt Küchen 30 eigen keukenwinkels en sindskort ook één in Utrecht. Marquardt is opgericht met het idee om keukens met graniet betaalbaar te maken. Marquardt wil zijn klanten het vertrouwen geven en heeft eerlijkheid hoog in het vaandel staan. Marquardt keukens website bekijken? 


Next125 Keukens
Duurzame keukens met waardevast design voor een aangename prijs: de drie speerpunten van Next125. Next125 wil graag internationaal design creëer dat ontroert en fascineert. Deze Duitse keukenmaker is winnaar van verschillende designprijzen en altijd in staat om te vernieuwen en te verbazen. Laat u verrassen op de website van Next125 keukens


Nobilia Keukens
Nobilia is een Duits keukenmerk dat in 1945 is opgericht door de gebroeders Stickling. Nobilia produceert dagelijks liefst 2600 keukens in alle mogelijke stijlen en is daarmee één van de sterkste keukenmerken op de markt. Kwaliteit staat centraal voor Nobilia, zowel kwaliteit van het product alsook van klantenservice en planning. Nobilia is de grootse keukenfabrikant van Europa. Bekijk de keukens van Nobilia keukens


Nolte Keukens
Nolte Küchen is Duitslands op één na grootste keukenproducent en is actief over de hele wereld. De keukens van Nolte zijn alleen bij gekwalificeerde speciaalzaken verkrijgbaar om de hoogste kwaliteit van service en advies te waarborgen. Nolten keukens heeft een groot assortiment dus er is altijd wel wat te vinden wat bij u past. Weten waar de keukens worden verkocht?
Bekijk de website van Nolte Keukens


Novalinea Keukens
Typisch Italiaanse moderne designkeukens, dat is wat Novalinea levert. Ondanks de amper 10 jaar ervaring is Novalinea een van de meest in het oog springende keukenmerken uit Italië. 


Old Line Keukens
Naast keukens maakt het Italiaanse Old Line ook meubels. Het ontwerp van Old Line laat zich het best omschrijven als rustiek en de keukens worden nog altijd op traditionele wijze vervaardigd. Traditionele keukens vindt u op de website van Old Line keukens.


Pino Keukens
De keukens van Pino zijn overwegend modern qua design en maken slim gebruik van kleuren. De uit Duitsland afkomstige keukens zijn voordeliger dan je zou verwachten bij dergelijke designs. Bent u benieuwd? Moderne keukens bekijkt u op de website van Pino Keukens.

 

Inspiratie in verschillende schowrooms opdoen: 

 

1. De grootste keukenshowroom

2. De goedkoopste keukenshowroom

3. De best beoordeelde keukenshowroom

 


Poggenpohl Keukens
Het Duitse Poggenpohl heeft als doel keukens te maken die net zo uniek als de eindgebruiker. Poggenpohl is in 1892 begonnen als een kleine schrijnwerkerij met een showroom. Alle keukens worden met de hand bewerkt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Dit alles maakt dat Poggenpohl met recht één van de topmerken is in keukenland. Poggenpohl Keukens vindt u op de website. 


Pronorm Keukens
Pronorm maakt al sinds de oprichting in 1945 keukens uit het midden en hoge segment. De individualisme van de klant staat centraal in ieder keukenontwerp. In Vlotho heeft Pronorm een enorm tentoonstellingscentrum waar vele ontwerpen op een unieke wijze te zien zijn. Het bedrijf behoort tot de Nederlandse DMG Group.
Pronorm keukens website bekijken. 


Scavolini Keukens
Al bijna 30 jaar staat Scavolini bekend als één van de meest toonaangevende keukenmerken van Italië. Scavolini verkoopt verschillende stijlen keukens. Naast keukens ontwerpt Scavolini ook badkamers, woonkamers, tafels en stoelen. U (nieuwe) huis inrichten met Scavolini? Bekijk de website van Scavolini


Schiffini Keukens
Schiffini is een Italiaans keukenmerk dat zeer bijzondere keukens produceert met een modern en strak design. Rond het jaar 1950 is Schiffini opnieuw gaan oriënteren naar de keuken en meubelindustrie en werd Schiffini het eerste Italiaanse bedrijf met een productie van keukens. Strakke Italiaanse keukens bekijkt u op de website van Schiffini keukens.


Schmidt Keukens
Hoewel je niet zou denken is Schmidt een Frans fabricaat. Overigens is Schmidt de enige keukenfabrikant met het NF Environement certicaat. Schmidt verkoopt niet alleen keukens, maar ook kasten, badkamers, tafels en stoelen. Schmidt is in Frankrijk al de nummer 1 in keukens. Franse keukens van Schmidt Keukens gepresenteerd op de eigen website. 


Schroder Keukens
Het maar liefst ruim 85 jaar oude familiebedrijf van Duitse afkomst, doet het ook goed in de keukens. De hoogwaardige Duitse keukens van Schröder staan bekend om de kwaliteit die aan wordt geboden voor aantrekkelijke prijzen. Duitse Schröder keukens bekijken. 


Schueller Keukens
Schueller is een gedegen duits keukenmerk. Een Schueller keuken is een kwalitatieve keuken die totaal op uw wens en smaak is aangepast. En de keukens worden ook nog is op verantwoorde manier geproduceerd. Kijk op de website van Schueller Keukens voor meer informatie. 


Siematic Keukens
In de keukenwereld is SieMatic een topmerk. SieMatic keukens zijn bijzonder geliefd vanwege de strakke lijnen, uitgewerkte details en de kwaliteit. Bent u op zoek naar een nieuwe keuken met een moderne uitstraling en functionaliteit? Dan komt u uit bij SieMaticHet merk verdient niet alleen talloze designprijzen, maar blijkt ook keer op keer een trendsetter te zijn voor andere keukenontwerpers. Siematic is internationaal ook zeer bekend. Laat u inspireren door de verrassende collectie van SieMatic Keukens


Signia Keukens
Als dochterbedrijf van Siematic möbelwerke biedt SIGNIA hoogwaardige keukensystemen die aan de kwaliteitseisen voldoen. Signia keukens zijn een alternatief voor een topklasse designkeuken. De keukens worden ontwikkeld en geproduceerd door een Duits keukenmerk. Bekijk de Signia keukens op de website. 


Snaidero Keukens
Zoekt u een Italiaanse keuken? Dan is Snaidero een prima keuze. Snaidero is een uitgebreide en exclusieve collectie keukens van ontwerpers al Paolo Pininfarina, Lucci & Orlandini en Giovanni Offredi. Deze keukens zijn zo ontworpen, dat ze niet gevoelig zijn voor trends of mode. Snaidero is al 70 jaar actief in de keukenwereld. Bent u benieuwd? Bekijk de deisngkeukens van Snaidero keukens


Tomassi Cucine Keukens
Tomassi Cucine staat bekend om de luxe Italiaanse keukens. Van klassiek tot moderne keukens. Tomassi Cucine keukens kunt u op verschillende manieren een persoonlijk karakter geven, door keuzes te maken van verschillende kastdeuren, werkbladen en de vorm van de keuken. Tomassi Cucine implementeren de meest recente technologieën voor het nastreven van de hoogste normen handwerk.
Tomassi Cucine keukens bekijken. 


Tristar Keukens
Tristar is eerlijk, duurzaam, betaalbaar en smaakvol. Tristar ontwerpt en produceert al meer dan 35 jaar praktische fraaie en betaalbare keukens. Puur Nederlands fabricaat. Een combi van ouderwets vakmanschap en hedendaags comfort. Bij Tristar vind u verschillende stijlen van modern greeploos tot klassiek en romantisch. Bent u benieuwd? Bekijkt u op de website van Tristar Keukens


Tulp Keukens
Tulp heeft echte Nederlandse keukens met internationale allure. Met meer dan 30 jaar ervaring en passie in het maken van kwaliteitskeukens. Keukens op maat waar wekenlang proces aan vooraf is gegaan, vindt u op de website van Tulp keukens.  
 

Varenna keukens
Varenna is het keukenmerk van Poliform. Het is een Italiaans merk met een betaalbare prijs. De keukenspecialist maakt alles met luxe en hoogwaardige afwerkingen. Bekijk de Varenna keukens op de website van Varennakeukens


Vancel Keukens
Vancel is één van de keukenmerken van de Franse keukenfabrikant Schmidt. De keuken merken van Vancel keukens komen overeen met Schmidt keukens.
Bekijk de keukens op de website van Vancel Keukens


Wellman Keukens
Wellman staat bekend om de functionele en aantrekkelijke keukens. Wellmann keukens is een Duits keukenbedrijf. Deze aantrekkelijke keukens kunt u bekijken op de website van Wellman Keukens.


Welke keukenontwerpen passen er in uw ruimte en wat kost dat? Ontvang thuis meerdere keukenbrochures, maak zelf gratis en makkelijk een keukenontwerp

Bekijk de meest concurrerende keukenprijzen de goedkoopste keukens van Nederland en Duitsland hier.