Keukenbrochures ontvangen? Stel uw pakket samen:  

Keukenbrochures en keukenmagazines direct uit de showrooms bij u in huis? Kies uit wat u wenst, vink aan en ontvang de nieuwste keukenmagazines 2018 in huis! Boordevol informatie * keukentips * keukenopstellingen * keukenprijzen * zelf thuis vergelijken * acties en kortingsbonnen * nieuwste keukentrends.  

Gratis & vrijblijvend direct uit de showrooms bij u in huis! (ter waarde van € 39,-) 


Ja, ik ontvang deze keukenmagazines graag snel  in huis!

Uw KeukenspeciaalzaakUw Keukenspeciaalzaak

Bij Uw Keukenspeciaalzaak bent u verzekerd van hoge kwaliteitskeukens, jarenlange expertise, persoonlijke aandacht en uitstekende service. Zonder opdringerige verkopers. 80 pagina's.

Grando keuken en badGrando keuken en bad

50 jaar ervaring in keukens en badkamers. Grando staat ook bekend om de vele keukenrenovaties. 35 vestigingen in Nederland. Keuken en badkamertrends 2018. 84 pagina's.

Superkeukens Superkeukens

Superkeukens hanteert 14 jaar het motto 'altijd direct de beste prijs'. Door de vele locaties van Superkeukens is er altijd een vestiging bij u in de buurt. U ontvangt 92 pagina's aan keukeninspiratie.

Duitse keukensDuitse keukens

Duitse maatwerk designkeukenmodellen zoals van Siematic, Poggenpohl en het Italiaanse Boffi. Deze exclusieve Duitse keukenzaak in Kleve (bij Nijmegen) biedt u topmerken aan voor stuntprijzen.

Siematic Siematic

Een SieMatic keuken voor de prijs van een gewone keuken? Laat u verrassen door dit bijzondere boek van één van de beste keukenmerken ter wereld. Veel mogelijkheden voor uw nieuwe keuken.

KeukencowboysKeukencowboys

Nieuw concept in keukenland met goedkope Duitse kwaliteitskeukens. Ze maken weinig winst op keukens en groeien snel in Nederland en België. Maak kennis met Keukencowboys.

Cadeautjes voor u in keukenlandCadeautjes voor u in keukenland

Keukenacties bij u in de buurt volgen? U wordt altijd als eerste op de hoogte gebracht via een eenvoudige e-mail. Van gratis messensets tot gratis vliegreizen bij aankoop , mis geen actie in keukenland!

Keukenrevolutie 2018Keukenrevolutie 2018

Op elke keuken extra geld besparen? Begin 2018 een keuken kopen? Er komt een keukenrevolutie aan die u niet mag missen! Wij e-mailen u eenmalig als de website af is.

Vul hieronder uw gegevens in om de brochures te ontvangen:

//
Aanhef:
Initialen:
Achternaam:
Straatnaam:
Huisnummer:
Postcode:
Plaatsnaam:
Land:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
 
Binnen welke termijn denkt u uw keukenplannen te realiseren?
binnen 3 maanden binnen 6 maanden binnen 9 maanden binnen 1 jaar meer dan 1 jaar
 
In welke prijsklasse zoekt u een nieuwe keuken?
onder de 5.000 euro 5.000 - 10.000 euro 10.000 - 15.000 euro 15.000 euro of meer
 
 
* Heeft u vinkjes gezet bij alle brochures die u wenst te ontvangen?
* Heeft u alle velden ingevuld?